FIFA Dünya Kupası: Cristiano Ronaldo, Portekiz yenilgisinin ardından Güney Koreli oyuncuyla rekabete girdi | futbol haberleri

benbilirim

Global Mod
Global Mod
FIFA Dünya Kupası: Cristiano Ronaldo, Portekiz yenilgisinin ardından Güney Koreli oyuncuyla rekabete girdi | futbol haberleriDOHA: Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, takımına 1-2 mağlup olan Güney Koreli bir oyuncuyla sözlü tartışmaya girdiğini söyledi. FIFA Dünya Kupası Katar’daki Education City Stadyumu’nda.
H Grubu’nda mağlubiyete rağmen lider Portekiz, H Grubu’nda ikinci olan Güney Kore de son 16’da yer alıyor.
Ronaldo, 65. dakikada çetelesi yükselirken yavaşça uzaklaşırken rahatsız görünüyordu.
Ronaldo gazetecilere verdiği demeçte, “Değiştirildiğimde oldu. Koreli oyuncu bana daha hızlı gitmemi söyledi ve ben de ona sessiz olmasını çünkü yetkisi olmadığını söyledim” dedi.
“Yeterince hızlı gitmiyorsam, bunu söylemek hakeme bağlıydı. Herhangi bir tartışma olmamalı, sadece anın hararetiydi.”
Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, “Koreli oyuncuya kızgındı ve bunu herkes gördü.
“Oyuncu ona hakaret etti ve gitmesini (sahadan inmesini) söyledi, bu yüzden kızdı ve bunu herkes gördü.
“Koreli oyuncuyla olan etkileşimi gördüm ve bu konuda hiçbir şüphem yok.”
Güney Koreli orta saha oyuncusu Hwang In-beom tartışmayı hafife almaya çalıştı.
“Görmedim, çok yorgundum” dedi. “Yere bakıyordum o yüzden görmedim ve söyleyecek bir şeyim yok.”
(AFP girişleri ile)