Olomouc Bölgesi Yılının Girişimcisi, yenilikçi kazanlarla bir dünyaya genişliyor

EnguLizyoN

New member
Örneğin şirketi, Polonya'daki ilk Inko'yu açar ve SV Itlia, Fransa, Nmecko'nun dağılımını geliştirir. Tihelka'ya göre, şirketi Pedzevzvzvzi Vnmnni kendini kazan ve sobalarda ısıtıyor.

Tihelka'nın Aile Derneği 150 bezle birlikte uyumu yanıyor ve soba 2007 yılında kuruldu. Kullanıcıya ve tasarımın tasarımına çok şey verir. Bana tamamen otomatik iki fiş göster.

Yıllara karar vereceğimizde, Green Meadow üzerinde modern bir fabrika kuralım, büyük bir yatırım ve bankalar nm ecked, n bir başlangıç için ve bir yatırımcı arıyoruz. En çok biri için NM'nin sonunda yatırımcılar olmadan tam olarak gerçekleştirmeyi başardığını biliyorum ve şirkette sadece bir aileyiz, Tihelka'yı değerlendirdi.

Tihelka esas olarak, deneyimini satıştan ve Monte elektronik düzenleme hoen'den kazanlar için kullandığında yolu değiştirmeye çalışıyor. Novorka een içmek için yerleşik prosedürler ve isteksizlik konusunda Barira'ya koştu.

Jüri üyeleri, rekabeti açıkladılar.

Yirmi bin domcity diyelim ve bu yıl, sahada sıfırdan on yıl boyunca duran soba Ekil Tihelka'daki portföyü ayırt ediyoruz.

Köyden bir çocukken, 80'li yıllarda kazan evinde ısıtıldı. Biz kaliteli olmayan, onu pidden ve köyde kokuşmuş olan gece için bir kürek çizdik. Sonra ailemle bir kulübem vardı, ocakta ve kazanda boğuldum ve her zaman aldırıyorum. Ve beni rahatsız eden, kendimi ve ürünün penstini geliştirmeye çalıştım, Tihelka'yı tutuklamaya geri döndürdüm.

Şirketin taşıyıcısı, yakıt dağıtımının bir runesi olan iki adet kazancıdır. Evden yavaşça ayrılmamalısınız, böylece dışarı çıkmayacak ve tekrar bölmek zorunda değilsiniz. Açık pazarlama ve ticarete sahip olduğumuz ana patent, RV goilini 24 saat olmayacak şekilde tutabilmemizdir, takdir piblled.

Çelik kullanıcıları eritmek, içti ve Veer veya hatta ikinci bir gün tekrar temizleyemeyebilir veya paramparça olmayabilir, sadece yeni bir iki kişilik bir içecek ve değiştirilmeye devam edebilir. Çevresel yönlere ek olarak, insanlar ilk IST'nin fosillerini ve birincisinin rahatlığını takdir ediyorlar.

FGL, odadaki yakıt tahmininin yakıtı mekanik olarak tespit edebileceği belirli bir durumdadır. Belirli bir eşitliğin altına düştüğünde, Dávnovní'nin hoen işlemini durdurduğu köpek elektroniği ventiltor'unu kapatıyoruz ve o anda bir rip katmanı tutuyoruz, bu da yeni bir picl için uzun vadeli.

UVD şirketi ve elektriksiz yeni yenilikçi soba. Oradaki patente nüfuz ettik ve bu kadar büyük iş uykusuna söz veriyoruz. Çünkü bunu yapabiliriz Sam. Veer Pilom, kalkıyorum ve VM, tekrar bölmek, külleri süpürmek zorunda değilim, sadece direği verdi, Roman Tihelka'nın ana hatları.

Önceki yıllarda olduğu gibi, profesyonel jüri jüriyi Ulusal VTZ ön hazırlıklı Ronk'tan seçti. Pedsedal J SoTirios Zavalianis, tıbbi holding aseso'nun kurucusu ve Cumhuriyet'in 2023 yılının EY Girişimcisinin içeceği.

Roman Tihelka, vizyonlarını gerçekleştirmek için iş yapmaya karar veren tipik girişimcinin bölgesel turlarını temsil ediyor ve Mnit'in SVJ alanını daha iyi değiştirme.

Olomouc bölgesi Valisi Ladislav Okletk, bölgenin yetenekli ve zorlu girişimcilere ev sahipliği yaptığını da sözlerine ekledi.

Bükme bölgesel turları diğerinde alarm olacak ve şampiyonalardaki ana ödüller pahalı olacak 4. Bezna 2025. Kesinlikle VTZ, 2024 yılının girişimcisinin sürdürüleceği Monako'da dünyanın ortasında olacak.