Seller 2024 | Olomouc bölgesinin koalisyonu henüz bir program ifadesi yayınlamamış

EnguLizyoN

New member
Muhalefete göre, vizyonun sonbahar selleri veya bölgenin vurduğu Bečva'daki ekolojik kazaya bakılmaksızın uzun zaman önce yazılması gerekiyordu. Ona göre, vali daha az kontrol edilebilir.

Bölge Konseyi'nden gelen bilgilere göre, belge zaten hazır, yaza kadar yayınlanmalıdır.

Program ifadesi, farklı alanlardaki önceliklere genel bir bakıştır, seçim programlarından veya koalisyon anlaşmasından daha spesifiktir. Bu, politikacıların bölgeyi almak istedikleri bir çalışma için bir plan. Ayrıca merkezi hükümet veya daha büyük şehirler tarafından derlenir.

Ladislav Okleštěk (evet) Şubat sonunda, “Jesenicko bölgesine ve parlamento döneminin başlangıcına odaklanıyoruz, hala Mart ayının ilk yarısında sübvansiyon başlıkları ve benzerleri ile ilgili olarak yerine getirmemiz gereken birçok görev var.” Dedi.

Son parlamento döneminde, Bölge Konseyi Şubat ayında bir program açıklaması yayınladı. İlk kez önce Nisan ayında Okleštěk valisi oldu. Eski vali ve şimdi muhalefet temsilcisi Josef (Stan), “Program ifadesinin yeni bir koalisyonun ortaya çıkmasından bir hafta sonra yayınlanamayacağı açıktır. Öte yandan, mevcut bölgesel hükümet az ya da çok monokromatik, sadece biraz baharatlı bir SPD ve zaman mesafesi üç aydan büyük” diyor.

Kazanan Evet Seçimlerinde hükümet SPD, TRICOLOR, Pro ve Free ile yedi ay önce kabul etti ve evet Bölgesel Konsey'in on bir üyesinden dokuz tane var.

Son şeyler iyi -meclis üyesi diyor

Yukarıda belirtilen seller veya Hustopeče Nad Bečvou'da Benzen ile bir trenin, belgenin bitirilemeyeceği nedenleri olarak böyle görmediği 28 Şubat'ın büyük ölçekli ekolojik kazası.

“Onlar mazerettir. Eğer koalisyon denetim komitesinin başkanını ayda 120.000 haftada beş saatlik bir işte yapmazsa, program beyanında ona yardım edecek birine ödeme yapabilir.” Bölge artık bıraktığımız büyük bir para harcayabilir ve bunu herhangi bir vizyonla ilgili olarak yapmak zorunda kalmaz, “önceki yönetimin tasarruf ettiği birkaç yüz milyon.

Bölgesel liderlik her iki işlevi de savundu. Ekim kurucu toplantısında Miroslav Adáme (evet) atamak için Ekim kurucu toplantısında Okleštěk, “Çevre ve kriz meseleleri hakkında bilgi sahibi bir kişi için ekibi güçlendiriyorum. Kendimi yoğun bir şekilde adamak istiyorum, ancak her şeyi yapamam çünkü hasar aşırı.” Dedi.

“Tabii ki, program ifadesini zaten ele aldık. Son şeyler iyi -diyelim ki sözlü dönüşler vb. En azından bir sonraki konseye olacağına inanıyorum.

Diğer bölgelerin web sitelerinde yayınlanan bilgilere göre, bunların yaklaşık yarısının daha önce Kasım ayından Mart ayına kadar önceliklerini tanıttığına dikkat edilmelidir.

Öngörülebilirlik ve kontrol

Koalisyon yeterliydi! Bu belge arıyor, çünkü onun için üye ve bölgesel denetim komitesi başkanı Ludvík Šulda “performansının gerçek kontrolü ve aynı zamanda aynı zamanda katılmadığı noktalara” anlamına geliyor.

Šulda, su basmış yerlerin restorasyonunun ve bir demiryolu kazasına PC kontaminasyonunun kapsamının öncelikleri temsil ettiğini kabul eder, ancak ona göre valinin bölgenin nasıl sürmek istediğini söylemek için yeterli zamanları vardı.

“Koalisyonun evet ve SPD'nin program ifadelerini Konseyin bir sonraki toplantısında bölgesel meclis üyelerine sunacağına inanıyorum. Yukarıda belirtilen sorunlara rağmen, zamanın olgunlaştığına inanıyorum” diyor.

Vali Okleštěk bir SMS mesajında ”kesinlikle konseyin dışında olacağını” söyledi.

Ne evet ne de SPD program noktaları hakkında çok spesifik olmamıştır. Eleştirmenler, seçim programlarının çok sade olduğunu ve öncelikle “Prag hükümeti” eleştirisine odaklandığını hatırlıyor.

Yatırımlar, onarımlar, gelecek

Koalisyon, Ekim ayında yatırım, tıbbi bakımın daha iyi kullanılabilirliği, bölgesel yolların daha hızlı onarımları, sübvansiyonlardaki değişiklikler, özel sektörün daha verimli desteği ve sosyal hizmetlerin daha esnek gelişimine odaklanmak istediğini söyledi.

Yasa böyle bir yükümlülük getirmese ve teorik olarak Konsey yazılı öncelikler olmadan seçim döneminden geçebilir, performansları gelenekseldir.

Pavel Sharadin'in siyaset bilimcisi (bölgesel seçimlerde), “Politika öngörülebilir olmalı. Dört yıl içinde nerede olacağımızı bilmek. Sadece sakinler değil, aynı zamanda belediyeler, girişimcilik, araştırma, ulaşım, siyaset tarafından belirlenecek. Bu önemli bir belge” diyor.

“Birkaç hafta içinde hazır bir belge değil, ancak yaklaşık yarım yıl böyle bir ortalama. Bir yerde başka yerlerde daha erken başarılı olacak” diyor.